Startsida

Mer än 15.000 handelsfartyg över hela värden använder sig av Jotuns färgsystem mot korrosion & beväxtning.

Vi har färgsortimentet som du saknat till rätt pris!
För gör-det-självaren, till skepp, fritidsbåt, bil och mycket mer.

Vi har rätt färg för stål/järn, aluminium, plast/polyesterplast.

Sortimentet är framtaget för yrkesbruk med extremt höga kvalitétskrav och tillämplingar utöver det vanliga.

Ta tex. Jotamastic 87, 2-K epoxi som härdar från -5 till +40 °C, som kan läggas i tjocka skikt upp till 300 μm , mycket nötningstålig, ovan/under vatten, används både som täck & grundfärg, halvblank.

 Har du svårt att hitta rätt färg till din båt? Nu kan vi ta fram färg baserat på NCS/RAL färgsystem, dvs. i princip alla tänkbara nyanser går att bryta i Jotuns brytsystem.

Du kan tex. beställa Jotuns färgkarta för 100:- eller RAL färgkarta för 250:-
Pengarna får du tillbaka när du återlämnar färgkartan. Maila oss vid inresse.

Vi har en portabel färgscanner där vi kan scanna direkt på din båt och ta fram rätt färgkod. Du kan också komma förbi eller skicka ett litet färgprov till oss så scannar vi fram rätt färgkod, vi tar inget extra för det.

Vi kan även bryta färger från andra tillverkare, tex International & Hempel

   
   
   

Behöver du hjälp med tips och råd? Du som kund till oss får fri konsultation av färgval, färgmetoder, tillvägagångssätt, förberedelser etc.

Vi på FREWI AB har lång erfarenhet av båtlackering, polyesterplast/epoxi, korrosionsutredning samt galvaniska frågor mm. Den kunskapen delar vi gärna med oss till dig.

Behöver du någon att diskutera tillvägagångssätt med eller få tips på lösningar så hjälper vi dig per telefon eller mail eller om du vill besöka oss på vårt kontor i Södertälje. Vi har även en hel del tips här på vår hemsida som kan vara till stor hjälp.

"Fri Support" kostar inget extra, vi bjuder på "Fri Support" som tack för att du valt FREWI som din leverantör. Vi kan även i vissa fall besöka dig för att på plats ge bästa service. Så välkommen att höra av dig med frågor och funderingar!

Här hittar du våra lackeringstips.

I vår E-handel hittar du dom vanligaste färgprodukterna.

Dom flesta produkterna finns i lager i Södertälje eller Göteborg.

Vi kan leverera fartygsfärg inom hela landet med DHL, Schenker eller Bussgods.
Vi har även möjlighet att leverera fartygsfärg direkt via bud till t.ex Dockorna på Beckholmen, Skeppsholmen, Djurgårdsvarvet, Mälarvarvet, Skepparklubben i Södertälje, Slagsta marina, Oxelösunds båtvarv, Hjälmare Docka, mfl.

Fraktkostnad från 150,-
Kan variera beroende av fraktsätt.