Originalkapell

Vi samarbetar med stora tillverkare av båtkapell som har originalmallar till dom flesta båtmodeller. Den stora fördelen med originalkapell är att priset är lägre utan att kvaliten är sämre.

Ytterligare en fördel med originalkapell är att nuförtiden så är mallar och tillskärningsprocss digitaliserad för att uppnå perfekt passform. Själva syprocessen är manuell och utförs av mycket erfarna kapellmakare.

Normal leveranstid är ca 4-5 veckor. Tillverkningen sker i norden av kapellväv av yppersta kvalitet anpassat för vårt nordiska klimat.

Det går ofta bra att komplettera kapellet med egna önskemål som tex. extra dragkedja eller ruta

Nackdelen med originalkapell är att risken finns att kapellet inte passar din båt. För att minimera risken så vill vi ha så god information om din båt/kapell som möjligt.

Om det ändå blir fel så är vi kapellmakare och kan ofta på plats konstatera vad som skall åtgärdas för att kapellet ska sitta snyggt på din båt.

Originalkapellet är tillverkat efter originalbågar. Vi tillhandahåller även nya bågar och fästen till dom flesta originalkapell.

Använd gärna vårt formulär där du fyller i så detaljerade uppgifter som möjligt så återkommer vi med prisförslag. Här finns även ett kapellregister.

Det går självklart bra att maila direkt eller ringa oss.

Du betalar endast 20% i handpenning och resten vid leverans.
Förfrågningar om originalkapell/kopierade kapell görs via vårt Offert-formulär eller via e-mail: info@frewi.se

 

NYHET!
Massa nya modeller
i vårt kapellregister!
Bilder från VA-Varuste